ThinhVuong
MucHP45

Tại Việt Nam, phần mềm thiết kế thời trang, chỉnh sửa rập, nhảy size, giác sơ đồ vi tính Toray cũng có khá nhiều công ty, cá nhân sử dụng.
Đây là phần mềm của Nhật Bản thuộc tập đoàn Toray. Tập đoàn Toray hiện nay hoạt động trên 26 quốc gia. Có tổng cộng 254 công ty/đại lý.

Main Businesses Toray Group:
Manufacturing, processing and sales of the following products, among others:
Fibers and Textiles

Filament yarns, staple fibers, spun yarns, woven and knitted fabrics of nylon, polyester and acrylics; non-woven fabrics; ultra-microfiber non-woven fabric with suede texture, apparel products.

Plastics and Chemicals

(Except films and plastic products included in IT-related Products listed below)
Nylon, ABS, PBT, PPS and other resins and molded products polyolefin foam; polyester, polypropylene, PPS and other films and processed film products; raw materials for synthetic fibers and plastics; zeolite catalysts; fine chemicals such as raw materials for pharmaceuticals and agrochemicals; veterinary medicine.

IT-related Products

Films and plastic products for information and telecommunication related products; electronic circuits and semiconductor related materials; color filters for LCDs and related materials; magnetic recording materials; graphic materials and IT-related equipment.

Carbon Fiber Composite Materials

Carbon fibers, carbon fiber composite materials and their molded products.

Environment and Engineering

Comprehensive engineering; condominiums; industrial equipment and machinery; environment-related equipment; water treatment membranes and related equipment; materials for housing, building and civil engineering applications.

Life Science

Pharmaceuticals and medical devices.

Other Businesses

Analysis, physical evaluation, and research related services.

Các phần mềm của Toray ACS ( Advanced Computer Solution ) sử dụng trong nghành dệt may để thiết kế thời trang, chỉnh sửa rập, nhảy size, 3D, giác sơ đồ, in …. thường được sử dụng gồm có:

  • Pattern Magic.
  • Grading Magic.
  • Marker Magic.
  • Trace Magic.
  • Magic Fit.
  • Pattern Magic 3D.

Để phần mềm Toray hoạt động đầy đủ chức năng các bạn sẽ cần phải cài đặt Database, kết nối Toray với Database và thiết lập để phần mềm Toray lưu dữ liệu vào Database.

Xin mời các bạn xem video Hướng Dẫn Cài Đặt Toray ACS-Pattern Magic-Grading Magic-Marker Magic-Trace Magic-Magic Fit:

Chúc Thành Công !

By CongNgheMay.Info

Xin Chào ! Tên mình là Hà Duy Tín. Nói về Lectra, Gerber Accumark, Optitex .v.v. và kiến thức chuyên nghành dệt may thì nói thật là mình cũng biết chút ít căn bản, mình cũng đang cố gắng học hỏi thêm. Mình làm Site Congnghemay.info này chắc có lẽ cũng múa rìu qua mắt thợ thôi, nhưng cũng làm liều, mang một chút ít kiến thức của bản thân để chia sẽ lại cho các bạn mới sử dụng. Nếu có gì chưa hợp lí rất mong nhận được sự góp ý của mọi người. Cảm ơn các bạn đã ghé thăm site. Chúc các bạn có một ngày làm việc vui vẻ và thuận lợi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *